Perfil del contractant     

Grua Municipal
Aparcament Igualada Nord
Obres
Zona Blava

8 de febrer - Inauguració Aparcament Igualada Nord
 
L'Alcalde d'Igualada convida als ciutadans a l'acte d'inauguració de l'aparcament Igualada Nord

Benvolguts ciutadans,

Tinc el plaer de convidar-vos a la inauguració de l’aparcament soterrat "Igualada Nord" al carrer Lecco el proper dia 8 de Febrer a les 12:30 del migdia. L’aparcament podrà ser utilitzat gratuïtament pels vehicles els dies 8 i 9 de febrer.

L’aparcament "Igualada Nord" és el primer dels aparcaments recollits en el pla d’aparcaments de la ciutat que ha promogut i explotarà la Societat Igualadina Municipal d’Aparcaments.

L’aparcament s’ha concebut per donar servei a una àrea de la ciutat en creixement i amb un ràpid desenvolupament d’equipaments.

És per tant, aquest aparcament, ara ja una realitat, juntament amb els altres projectes que la societat municipal està executant el que ha de permetre millorar la mobilitat de la ciutat d’Igualada i fomentar un ús racional del vehicle privat.

Per obtenir més informació dels projectes que està executant la Societat Igualadina Municipal d’Aparcaments, S.L. podeu visitar la pàgina web www.simaparcaments.com.

L'Alcalde
Jordi Aymamí i Roca


Igualada, 23 de gener de 2008


 

SIMA, Societat Igualadina Municipal d'Aparcaments, S.L. | Carrer del Retir, 18, 1er. | 08700 Igualada | Tel. 93 806 75 98 | Fax 93 805 58 80 | Avís Legal